Leuke goede gesprekken

Donderdag 16 februari waren de deelnemers van de netwerkbijeenkomst druk 1 op 1 met elkaar in gesprek. Dit naar aanleiding van de ‘Visitekaartjes date’. Door random een kaartje uit de visitekaartjespot te halen, werd de gesprekspartner uitgekozen. Hierdoor ontstonden spontane gesprekken met diepgang. Ook indien deelnemers elkaar kenden, bleek dat ze elkaar toch nog niet ├ęcht hadden gesproken en zijn er goede gesprekken gevoerd.

Netwerken is meer dan alleen visitekaartjes verzamelen, connecten op LinkedIn en elkaars namen kennen. Netwerken is goede gesprekken hebben, interesse in elkaars werkzaamheden hebben en niet alleen luisteren wat kan ik halen, maar ook brengen en/of verbinden. Althans dat is onze, Open Coffee Haren, insteek en bleek ook deze bijeenkomst een succes.

Naast het interactieve deel ‘Visitekaartjes date’ was er de Op de Zeepkist pitch van Jessica Berndsen van Jessica Support. Haar verhaal is te lezen op https://www.opencoffeeharen.nl/jesscia-support-jessica-berndsen-op-de-zeepkist/

Impressiefoto’s van de bijeenkomst

Comments are closed.