Netwerken met de kletspot buiten op het terras

Ingrediënten

  • 25% Het weer (mooi)
  • 25% De groep (goed)
  • 25% De catering (prima)
  • 25% De locatie (mooi)

—————————

100% Open Coffee Haren

Oftewel alle ingrediënten voor een geslaagde bijeenkomst waren aanwezig. Het thema was ‘Vraag maar raak’ gebaseerd op het Kletspot idee. Op de tafel stond een glas met een aantal vragen waar deelnemers antwoord op gaven en zo interessante en verdiepende gesprekken plaats vonden.

Zoals elke maand waren er deelnemers die voor het eerst kwamen en die al vaker zijn geweest. Een mooie mix om goede gesprekken met elkaar te hebben over wat je doet, wat je inspireert, waar je tegen aanloopt enzovoort.

Hieronder enkele foto’s om een impressie te geven van de inspirerende bijeenkomst. De volgende netwerkbijeenkomst is op donderdagochtend 20 juli. Voel je welkom om de volgende keer om aan te schuiven.

Op de Zeepkist

De pitch was deze maand van Luisella Kraak van Studio Kraak (haar verhaal is te lezen op https://www.opencoffeeharen.nl/studio-kraak-luisella-kraak/). Ze gaf een paar belangrijke tips over updaten van je website en eventuele problemen waar je tegenaan kunt lopen, zoals PHP updaten, en dat zij jou daarbij kan helpen.

Op de Zeepkist is deze keer gewonnen door Margriet Zuidinga van Beauty & Nagelstudio Margriet. Hou onze social media en/ of website in de gaten voor haar verhaal.

Impressiefoto’s van de bijeenkomst en locatie

Comments are closed.