Ontspannen netwerken

Wandelen en netwerken, een mooie combinatie. Je spreekt met elkaar in ontspannen sfeer (ontspannen netwerken) en intussen geniet je van de natuur en krijg je beweging. ‘Drie vliegen in één klap’. Dit hebben deelnemers aan Open Coffee Haren gedaan tijdens de Netwerkwandeling en Kerstlunch bijeenkomst op donderdag 15 december. Als toetje op de (ijs)taart was het ook nog eens schitterend winterweer.

Na de wandeling stond er een heerlijke lunch te wachten bij De Blankehoeve waar nog een aantal andere deelnemers aansloten en de gesprekken verder gingen.

Foto impressie van de netwerkwandel en lunch

Foto’s: Elise Pragt van PragtPlaatjes

De volgende bijeenkomst

Op 19 januari is de volgende bijeenkomst (dat is geen wandeling). Hou onze website en social media in de gaten voor meer informatie. Je kunt je eventueel wel alvast aanmelden.

Fotograaf

Kun en wil jij mooie foto’s maken van een of meerdere bijeenkomsten? Laat het ons weten wij zoeken een nieuwe fotograafpartner. Dit kan als vaste fotograaf zijn maar ook incidenteel. Heb je vragen hierover, neem dan contact met ons op. Elise Pragt van PragtPlaatjes heeft het de laatste jaren voor ons gedaan, je kunt haar altijd vragen naar haar ervaringen met OpenCoffeeHaren.

Social media partner

Vind jij het leuk om social media berichten te bedenken en heb je affiniteit met netwerken of wil je meer netwerken? Dan is social media partner van Open Coffee Haren iets voor jou. Wil je er meer over weten,neem dan contact met ons op.

Comments are closed.