Over de streep

Tijdens de netwerkbijeenkomst van donderdag 21 Maart zijn de deelnemers over de streep gestapt. Van Ja naar Nee en andersom, dat was de opdracht tijdens “over de streep” de interactieve sessie van deze bijeenkomst.

Er werden een aantal vragen gesteld, waarbij men kon kiezen aan welke kant (ja/nee) van de streep ze gingen staan. Dit waren vragen als:

  • Ik vind duurzaamheid belangrijk voor mijn bedrijfsvoering
  • Ik wil mijn bedrijf laten groeien
  • Ik ben continu aan het kijken naar nieuwe producten of markten
  • Ik richt me op een product/ dienst
  • Ik houd goed in de gaten wat mijn concurrent doet

Door de antwoorden op deze vragen krijg je een mooi inzicht in de het bedrijf / onderneming van de mededeelnemers en ook leidt het tot leuke gesprekken. Bij het doorvragen waarom iemand ja of nee kiest levert soms ook onverwachte antwoorden op en is dan ook een mooie basis voor goede gesprekken.

De Op de Zeepkist pitch werd deze keer gedaan door Elize Praght van PragtPlaatjes. Haar verhaal kun je hier lezen. De volgende “Op de Zeekpist” is voor Eline van den Heuvel van Freedom Vibes. Hou deze website en onze social media in de gaten voor haar verhaal.

Er waren ook een paar nieuwe deelnemers bij die even kwamen proeven aan deze ongedwongen vorm van netwerken. We zien jullie graag volgende keer weer.

De volgende Open Coffee Haren bijeenkomst is donderdag 18 April

Comments are closed.