Ben jij over de streep gegaan?

Bij de netwerkbijeenkomst van oktober zijn alle deelnemers over de streep gegaan. De interactieve sessie bestond namelijk uit vragen met ja of nee antwoorden en bij ja, moest men over de streep gaan staan. Vervolgens werd aan een aantal gevraagd waarom ja en waarom nee. Op deze manier leerden deelnemers elkaar al snel beter kennen door het beantwoorden van een paar eenvoudige vragen.

Ook kregen de deelnemers zelf kans om een vraag te stellen en daarbij kwamen interessante onderwerpen aan bod als mantelzorg en bindweefsels. De ultieme vraag was de laatste vraag: “Is er iemand die na deze antwoorden een afspraak met een andere deelnemer wil maken?” Daarbij werd massaal over de streep gestapt.

Uiteraard was er ook het onderdeel “Op de Zeepkist”, waarbij Natascha Russen van NRdoet! haar pitch deed. Haar verhaal lezen. Eline van den Heuvel van Freedom Vibes heeft de rubriek voor de komende maand gewonnen.

Al met al een inspirerende bijeenkomst waar diverse mooie zakelijke contacten zijn ontstaan. Leuk om te zien hoe enthousiast mensen worden van het “elkaar ontmoeten”.

PS kun jij mooie foto’s maken van deze bijeenkomsten? Laat het ons weten wij zoeken nog een nieuwe fotograafpartner. Elise Pragt van PragtPlaatjes heeft het de laatste jaren voor ons gedaan, je kunt haar altijd vragen naar haar ervaringen met OpenCoffeeHaren (voor alle duidelijkheid deze foto’s zijn niet door haar of een fotograaf gemaakt.)

PS2 wil jij leuke social media berichten voor Open Coffee Haren maken. Wees welkom als partner.

Comments are closed.